De terugreis (film)

Even wat anders, gewoon leuk !

Zaal 10

13:00

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Zelf kaartje kopen, bij social deal aanbieding
( ik zit op rij 8 stoel 5)

https://www.socialdeal.nl/deals/groningen/kinepolis-nederland/een-fantastische-avond-uit-met-een-1-persoonsticket-voor-kinepolis-of-kies-een-familiet Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pathé Opera Encore: Madame Butterfly

26 May 2024 | 11:00 tot 26 May 2024 | 14:30 Buitenhof ... 25 plekken beschikbaar Anouschka

Lezing in de Pont

26 May 2024 | 14:30 Wilhelmina... Geen limiet Renee

Film: the end we start from

26 May 2024 | 15:20 Buitenhof ... 4 plekken beschikbaar Marian

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app