De Bossche Bollen Belevenis

Diep onder het stadhuis van Den Bosch, in de Raadskelder, vind je het meest opgeklopte mini-museum ter wereld. Een heuse belevenis over niets minder dan: de Bossche Bol! Nou denk je misschien dat er over zo’n eenvoudig gebakje weinig te vertellen valt, maar niets is minder waar.

Waar in Nederland je ook komt, iedereen kent de Bossche Bol! Sterker nog, van heinde en verre staan Nederlandse en buitenlandse toeristen in de rij voor dit stukje culinaire erfgoed van Den Bosch. Wat is dat toch?
Wat is nou het geheim van de Bossche Bol? Wat is de magie? De aantrekkingskracht? We vertellen je er alles over. Met een flinke dosis humor en een vleugje flauwekul. Want anders valt er niets te beleven. Maar vergeet niet: je steekt er ook wat van op, want (bijna) alles wat we vertellen is waar.

Tickets te bestellen via Social Deal Den Bosch www.socialdeal.nl/deals/den-bosch € 9,95 of via website https://bosschebollenbeleven Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Hij is er weer samen Tosti eten

20 June 2024 | 11:30 tot 20 June 2024 | 13:30 Brandpunt ... Geen limiet Hetty

HELP HELP activiteit behouden met subsidie.

20 June 2024 | 14:00 tot 28 November 2024 | 14:00 Zienlaan 4... 20 plekken beschikbaar anita

De Bossche Bollen Belevenis

20 June 2024 | 15:00 Markt 1-A,... 6 plekken beschikbaar Sjannien

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app