De 16e Editie van de Kunst4daagseBronckhorst

Hemelvaart kunstroute Bronkhorst
Wanneer: 9 mei

Het is de bedoeling dat we om 11.00 uur verzamelen bij het Beeldhouwatelier in Baak. In Baak zijn 3 ateliers/locaties die open zijn.

Voor mensen vanuit Brummen en voor diegene die fietsen gehuurd hebben in Bronkhorst, we verzamelen daar om 10.00 uur en fietsen dan samen naar Baak.

Van daaruit volgen we de beeldhouwroute naar Steenderen en Bronkhorst. We sluiten af in Bronkhorst. De voorkeur is om met de fiets de fietsroute te volgen, maar uiteraard kun je ook met de auto. Zet even in reactie bij de aanmelding wat je voorkeur is. Er is onderweg horeca en gelegenheid om gezamenlijk te lunchen (voor eigen rekening)

De Kunst4daagse Bronckhorst is een 4 daags kunstevenement dat de gemeente Bronckhorst tot leven brengt met de kleuren, vormen en creativiteit van ongeveer 100 kunstenaars, vaak geworteld in de prachtige Achterhoek. Dit unieke samenkomen verb Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sint-Janskerk Gouda Wereld Beroemd gebrandschilderde glazen

20 June 2024 | 13:00 Achter de ... 5 plekken beschikbaar Anita (A)

Fietsen langs Kunstschouw Schouwen Duiveland

21 June 2024 | 11:00 Schouwen-D... 7 plekken beschikbaar Erik

Samen op vakantie, wandelen,fietsen,zwemmen

21 June 2024 | 09:00 tot 29 September 2024 | 15:50 Frankrijk 6 plekken beschikbaar Tineke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app