Dayna Kurtz

De Amerikaanse Dayna Kurtz begeleidt zichzelf op (slide) gitaar en tourt al jaren intensief met haar vaste muzikale kompaan Robert Maché, waarbij ze steevast alles geeft op het podium. De singer-songwriter heeft een warme en intense stem en wordt regelmatig vergeleken met artiesten als Nina Simone, Marianne Faithfull en Jeff Buckley. In 2003 trad ze op in het TV-programma van Barend & van Dorp met haar hit “Love Gets In The Way” van Postcards From Downtown, haar eerste album dat in Nederland insloeg als een bom. Sindsdien heeft Dayna een trouwe schare fans opgebouwd en maakt ze met enige regelmaat nieuwe albums, die stuk voor stuk lovend worden ontvangen. Ze trad op met vele groten der aarde zoals Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, BB King en Norah Jones.

Met haar sideproject Lulu & The Broadsides bracht Dayna afgelopen winter een nieuw album uit, waarop ze nog iets meer de soul- en blueshoek van het doo Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Muziek en lunchen in het Binnenhofje in Oosterhout

23 September 2023 | 12:00 tot 23 September 2023 | 15:00 Binnenhofj... 20 plekken beschikbaar Annemarie

Classic Young Masters

23 September 2023 | 14:00 tot 23 September 2023 | 17:00 Breda, Ned... Geen limiet Jolanda

Zaterdagavond borrel met Nadine Live.

23 September 2023 | 19:00 De Grent 2... Geen limiet Michael

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app