Dagtocht Stadswandeling met Gids in Antwerpen

Wat gaan we doen:
Wij komen samen bij het station Essen om 10.00 uur ( Anneriet ga de treinkaartjes bestellen als groep ) daar vertrekken we samen met de trein na Antwerpen centraal.
Daar aangekomen gaan we bij Cafe Brasserie Royal gezellig als groep iets nuttigen . Daarna gaan we wandeld na de Stad met eventueel nog bezienswaardigheden die wij tegen komen. In de Stad aangekomen hebben we een 2 uur durende stadswandeling met een gids met bezoek aan Onze Lieve Vrouwkathedraal in de Stad Antwerpen en nog andere bezienswaardigheden. Als de rondleiding afgelopen is kunnen wij nog genieten van een drankje in de Stad. Daarna gaan we nog genieten van een Diner om met een volle maag weer richting Centraal Antwerpen om richting Essen te gaan.

P.S de tijden e.d worden in samenspraak gedaan bij aankomst centraal Antwerpen. Wij drinken koffie/thee met iets lekkers op Centraal Antwerpen.

OPGEVEN is BETALEN.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fietsen en pannenkoeken

22 June 2024 | 13:00 IJweg 961,... 8 plekken beschikbaar Caroline

E-bike 55 km Veluwe

24 June 2024 | 10:30 Postweg 50... 8 plekken beschikbaar Ellen

Mural E-bike Utrecht +/_ 25 km

26 June 2024 | 10:30 Dorbeendre... 7 plekken beschikbaar Walter

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app