Dagje Haarlem

Op Zondag 6 augustus doen we dagje Haarlem! Verzamelen om 11.00 uur bij het NS station voor de AKO. Aan de kant van de bussen. Dan wandelen we naar de rondvaart boten van Smidtje aan het Spaarne. We maken een rondvaart van 90 minuten, van Molen tot Molen. Kortings Voucher hiervoor kopen via social deal € 12.50 via de link:

https://www.socialdeal.nl/deals/haarlem/Smidtje-Canal-Cruises-Haarlem/stap-aan-boord-en-ontdek-haarlem-met-smidtje-canal-cruises-verken-het-centrum-vanaf-de-grachten-50-min-of-vaar-over-het-spaarne-langs-de-molens-90-min-jul-2023-alkmaar-haarlem/?ref=WFNFM

Dan via “uw vouchers” naar reserveren via de website. Daar reserveren voor 6 augustus Molen tot Molen 90 minuten om 11.45 uur. Uw vouchercode (letters/cijfers) invullen van social deal, daarna pas door klikken naar betalen! Heeft u problemen met reserveren? Stuur dan een PB. Doe ik het voor U.
Voor de liefhebbers gaan we daarna lunchen Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Mindful Herfstwandeling

22 September 2023 | 09:30 Kon. Julia... 7 plekken beschikbaar PeggySue

Happy Single en daarna eten bij Chinese Muur

22 September 2023 | 14:45 Guldenlaan... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden e.o.

Oogst- en pompoenfair Warmenhuizen

23 September 2023 | 10:30 De Groet 2... 8 plekken beschikbaar Kitty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app