Dagje Haarlem, Museum Verwey en Teylers.

* We gaan eerst naar museum Verwey, waar een tentoonstelling "de natuur van Sjoerd Buisman" is.
In" De natuur van Sjoerd Buisman", staat het werk van beeldend kunstenaar Sjoerd Buisman (1948, Gorinchem) centraal. Buisman, een pionier in het experimenteren met natuurlijke materialen, nodigt de toeschouwer uit om op een vernieuwende manier naar de natuur te kijken. De tentoonstelling omvat zorgvuldig geselecteerde werken, variërend van zijn meest recente werken tot stukken uit zijn vroege oeuvre, waardoor bezoekers niet alleen inzicht krijgen in zijn artistieke ontwikkeling, maar ook worden geconfronteerd met de urgentie van zijn thematiek: de kwetsbaarheid van de natuur.

Sjoerd Buisman
De Haarlemmer Sjoerd Buisman is beeldhouwer, tekenaar en conceptueel kunstenaar en heeft gewerkt in Amsterdam, Normandië en Haarlem. Buisman volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam (1965-1967) en Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Appeltaartconcert met muziek van JS Bach

18 June 2024 | 13:30 tot 18 June 2024 | 15:30 Schoolstra... 6 plekken beschikbaar Marijke

Appeltaart concert

18 June 2024 | 14:00 Schoolstra... Geen limiet Antonius

Expositie Bloom in Paleis het Loo

20 June 2024 | 13:00 Apeldoorn,... 6 plekken beschikbaar Hannie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app