Dag-retraite in Abdij van Egmond

Aanmelden kan niet meer, de website van de abdij geeft aan: VOL!
——————————————————————

✝️ Let op: Dit is een ‘activiteit’ om te peilen of er interesse is in christelijke spiritualiteit. Dit is dus voor praktiserende christenen en gelijk-gestemden. Het is dus niet voor mensen die de abdij willen bezichtigen!

Op vrijdag 26 augustus geeft de bekende benedictijn Dr. Benoît Standaert een retraite rond Maria, Jozef en het Kind. De dag begint om 10.30 uur en zal duren tot 16.00 uur.

De retraite geeft hij op basis van zijn nieuwe boek ‘Neem het Kind en zijn Moeder, de engel, Jozef en Maria of het prille begin van het oude Jezusverhaal’. Zijn eigen spiritualiteit begint altijd weer bij het Jezusverhaal, dus ook bij zijn ouders, Jozef en Maria. Hij deelt dit verhaal met blijdschap omdat het in deze tijd van verschillende crises perspectief geeft aan ons allen. Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tentoonstelling Prado in Breda

23 September 2022 | 13:00 Valkenberg... 6 plekken beschikbaar annemarie

Paleis op de Dam

23 September 2022 | 13:00 Nieuwezijd... 6 plekken beschikbaar Ellen

Bevrijdingdag Nuenen

23 September 2022 | 13:00 tot 23 September 2022 | 17:00 "Het Kloos... 10 plekken beschikbaar Constance

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app