Cultuur, natuur en avontuur in 010

Wandelen door Rotterdam, tussen de hoge woontorens, gerenoveerde graanschuren, een indrukwekkende skyline en niet te vergeten, de druk bevaren rivier de Maas met ontelbare gele watertaxi’s en amfibie vaartuigen en een bezoek aan het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Kortom, een gevarieerde wandeling van ongeveer 7 km.   

We verzamelen ons op metro station Wilhelmina plein, tegenover de broodjes zaak Back Werk, direct na de start van onze wandeling houden we een horeca stop in de Food Hallen, ondergebracht in een pakhuis van de VOC.

Na onze horeca stop lopen we rond het Koninginnenhoofd, zien de skyline van Kaap van Zuid, de Zalmhaventoren, (de hoogste woontoren van Rotterdam) en Hotel New York, waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika. Bij Hotel New York nemen we de (gele) watertaxi en varen we in 10 minuten naar het Maritiem gedeelte van Rotterdam.

V Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandelen & Pannenkoek

8 December 2024 | 10:50 Generaal v... 6 plekken beschikbaar Ellen

Kerststallenroute Baarn + & ️

22 December 2024 | 15:20 Eemnesserw... 8 plekken beschikbaar Ellen

Wandeling Baarnse bos

17 July 2024 | 10:00 Lt. Gen. v... 8 plekken beschikbaar Anoesjka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app