Culturele wandeling Oldenzaal

Wie gaat er met ons mee?
We hebben voor 8 kluppers kaartjes gereserveerd. Het gaat om een culturele wandeling waarbij wij ons als groep aansluiten bij een georganiseerde activiteit.

Informatie over deze wandeling:

Dit jaar nodigen wij je uit om mee te gaan op een bijzondere reis door de tijd tijdens de Culturele Wandeling, onderdeel van ‘Oldenzaal Toont Talent’. Deze unieke ervaring is een samenwerking tussen diverse culturele instellingen in Oldenzaal, de Cultuurmakelaar en verschillende (amateur)kunstverenigingen met als doel het rijke aanbod aan kunst en cultuur in onze stad te laten zien en beleven.

Tijdreizen
Het thema van dit jaar is ‘Tijdreizen’, waarbij je wordt meegenomen op een avontuur door verschillende tijdperken. Tijdens de wandeling ontdek je hoe kunst en cultuur zich door de eeuwen heen hebben ontwikkeld en welke sporen ze in Oldenzaal hebben achtergelaten. Laat je verrassen d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Papier Biënnale 2024. Animal Farm Rijswijk

23 July 2024 | 11:00 Herenstraa... 6 plekken beschikbaar Anna

Rondje Monnickendam

23 July 2024 | 11:00 Waterlands... 8 plekken beschikbaar Loes

St. Jacobus Paardenmarkt en wielerronde

24 July 2024 | 10:00 tot 24 July 2024 | 15:00 Haven 4, 2... Geen limiet Alda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app