Culinaire Rondreis door Europa: Zwitserland

Vorige maand zijn we in Italië geweest en nu gaan we door naar Zwitserland. Daarna volgen nog Oostenrijk, Kroatië, Griekenland, Bulgarije, Hongarije, Tsjechië, Polen, Zweden, Duitsland en uiteindelijk komen we weer terug in Nederland (met Friesland als extra tussenstop).

De Zwitserse keuken combineert invloeden uit de Duitse, Franse en Noord-Italiaanse keuken. Bekende gerechten zijn bijvoorbeeld Kaasfondue, Raclette, Alpenpasta, Rösti, Birchermüesli, Zwitserse chocolade en Zwitserse kaas (zoals Vacherin, Appenzeller, Sbrinz, Emmentale en Gruyère.

Op ons menu staan: Kaasfondue / Raclette / Rösti / Älplermagronen (Alpenmacaroni) / Bündner Nusstorte (nagerecht).

We gaan natuurlijk niet echt naar Zwitserland, maar ook niet naar een restaurant. Nee, we koken alles zelf in mijn keuken in Amersfoort (Vathorst). Er is ruimte voor zo’n 8 mensen. Om het geheel kostendekkend te maken, deel ik de kosten voor de b Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Den Haag, royaal en koninklijk.

18 July 2024 | 10:30 Noordeinde... 12 plekken beschikbaar AdJo

Kermis

19 July 2024 | 19:30 Tilburg, N... 4 plekken beschikbaar Niels

Kunst kijken in de Kasteeltuinen

20 July 2024 | 10:30 Lingsforte... 16 plekken beschikbaar Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app