Creatieve workshop incl lunch

Speciaal voor Kluppers organiseer ik weer een gezellige en leerzame workshop incl. klei, glazuur, 2x stoken, lunch en alle andere versnaperingen.

Maak bijvoorbeeld deze gekke kleurige kippen. Of maak je liever een dikke dame, mooie platte schaal, bloemen of een kikker voor in de tuin. In mij atelier heb ik diverse inspirerende voorbeelden staan maar eigen ideeën zijn ook altijd welkom .

Wat kunnen jullie verwachten:
Zaterdag 11 Mei worden jullie om 10.30 uur hartelijk onthaald en kunnen jullie eerst onder het genot van een kop koffie/ thee, met iets lekkers erbij, alle indrukken van het Atelier tot jullie door laten dringen. Na een korte uitleg over het materiaal,  gereedschappen en technieken begint iedereen aan het gekozen werkstuk. Om ongeveer 13.00 uur wordt er een lunch geserveerd. Na de middag gaan we beginnen met het uithollen en afwerken van alle gemaakte werkstukken. Om 16.00 uur ruimen we op en zet Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 4 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Film Black Tea

21 June 2024 | 19:15 Zuidlarens... 6 plekken beschikbaar Edith

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app