Country Christmasfair

Genieten van winterse sferen van Anton Pieck in de tuinen van Kasteel de Haar. Wandelen langs de mooie verwarmde stands met brocante, antiquiteiten, sieraden, kerstkado 's en heerlijke wijnen en delicatessen. Meer info en ticketverkoop via countrychristmasfair.nl

Temidden van dit moois sta ikzelf (26-27/11) in stand 8a, vlakbij de ingang, van Villa Joep om geld op te halen voor onderzoeken naar medicijnen tegen neuroblastoom kinderkanker, een ernstige vorm van kanker waardoor 70% van de kinderen nog steeds overlijdt voor hun 6e jaar. Dit doe ik dmv verkoop van o.a. de Villa Joep knuffel en andere leuke kerstkadootjes. 100% van de opbrengst gaat gegarandeerd naar de onderzoeken. Meer info kun je vinden op villajoep.nl.

Kom gezellig langs en combineer het aangename met het goede doel. Later laat ik nog weten waar de stand van Villa Joep staat.

Ik zie jullie dan!!!!

Reageren is niet nodig, ik zie jullie wel Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Prachtige wandeling historisch Twisk

7 December 2022 | 13:30 Coenplein ... 6 plekken beschikbaar Marjon

Theater: Aan tafel met Charles Dickens

8 December 2022 | 18:00 Hoge Kade ... 20 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app