Coracle ierse muziek

CORACLE

Zondagmiddag 16 april 2023

Aanvang: 15.30 uur

Opnieuw komt Coracle naar De Schalm.
Vorig jaar oktober hadden de bandleden ook een weerzien in Nederland met als gevolg een geweldig mooi optreden in De Schalm. Wat een muzikanten! Dat smaakte naar meer!

Gitarist Ron Newson en Noord-Ierse zanger Jim Spiers ontmoetten elkaar in 1989 tijdens een muzieksessie in Engeland, wat resulteerde in een vriendschap en deze band als gevolg. Sindsdien reizen de Nederlandse bandleden twee keer per jaar naar Engeland waar Jim woont, en komt hij soms op zijn beurt hierheen. Coracle speelt Ierse Ballades, uptempo songs en instrumentale tunes van oa The Dubliners, Christy Moore en The Fureys, alsmede enkele eigen nummers die ook zijn opgenomen op hun 3 CD’s. Naast Jim en Ron spelen verder violist en mandolinespeler Piet Kolderman, bouzouki-speler en gitarist Theo Burghouts en Bas Berkhout op banjo, harmonica, tre Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paranormale avond

20 March 2023 | 20:00 tot 20 March 2023 | 22:30 Kringschoo... Geen limiet Elly

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

21 March 2023 | 20:30 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Zanger Harm in het buurthuis

24 March 2023 | 20:15 tot 24 March 2023 | 23:35 Engellaan ... Geen limiet Marijke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app