Concert Wende (en Charlot)

Het concert is uitverkocht, maar er zijn regelmatig kaartjes te koop via Ticketswap.nl en Ticketmaster.nl van mensen die verhinderd zijn.

Wende is een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Ze beweegt zich van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende interdisciplinaire albums en optredens. Haar prijzenkast weerspiegelt haar veelzijdige talent; ze won in bijna alle categorieën een Edison en werd als actrice genomineerd voor een Gouden Kalf. Wende's carrière begon in 2003; inmiddels heeft ze zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland gemaakt. Sinds 2017 is ze curator van Kaleidoscoop, waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met onder meer Typhoon, Blaudzun en S10. Met haar succesvolle voorstellingen MENS en The Wilderness speelde ze in uitverkochte theaters en clubs door het hele land en op festivals als Down The Rabbit H Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Grand opening winterevenement Roermond met o.a ABBA Fever

1 December 2023 | 19:00 Roermond, ... 6 plekken beschikbaar Marlène

Pubquiz incl 3 consumpties

1 December 2023 | 19:00 Markt 18, ... 39 plekken beschikbaar Hedwig

Shaky ground

1 December 2023 | 20:00 tot 2 December 2023 | 01:00 Gouderakse... 10 plekken beschikbaar Monique

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app