Concert of the year 2024

Met Chantal Janzen als host en Dominic Seldis als dirigent van een volledig symphonie orkest kunnen bezoekers een groots concert verwachten waarin de meest spraakmakende pop acts, mooiste klassieke performances en de meest opvallende theater en dans acts samenkomen in een concert vol licht- en videoshows. Het is voor het eerst dat op een line-up acts en artiesten uit zowel muziek, dans en theater samen performen in een groot live concert. Ook uniek is dat het publiek hun persoonlijke favorieten kan delen en zo mee kan denken over de line-up.

Chantal Janzen, initiatiefnemer en host van CONCERT OF THE YEAR : 'We willen met CONCERT OF THE YEAR een unieke avond neerzetten, met een bijzondere samenstelling van artiesten en acts. Hoewel 2024 pas net begonnen is, mag zangeres ANOUK daar niet in ontbreken. Alleen al vanwege haar live performance van het nummer ‘Good God’ bij RTL Boulevard, en ook omdat haar komende Ziggo Dome conc Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

CvA Open Stage klassiek

22 May 2024 | 19:00 tot 22 May 2024 | 22:00 Oosterdoks... Geen limiet Joop

Muziekgebouw Eindhoven

23 May 2024 | 12:30 Heuvel 140... 6 plekken beschikbaar Maria

De Joodsche Raad met auteur Hans Knoop, borrel na

23 May 2024 | 19:00 Stadsplein... 12 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app