Comedy avond: Davey Turnhout en Arjan Kleton

16,25 euro (zelf reserveren op https://www.theaterdekamers.nl/event/comedy-avond-davey-turnhout-en-arjan-kleton/).

Davey Turnhout & Arjan Kleton zijn niet alleen goede vrienden en regulars in het Comedy Café, ze gaan ook allebei de theaters in met een nieuwe voorstelling. Op deze vrijdag spelen ze samen een dubbelprogramma in Theater de Kamers. In 2 x 45 minuten krijg je de stand-up versie van hun nieuwe voorstellingen te zien. Ze gebruiken deze langere try-out om zich optimaal voor te bereiden op het nieuwe theaterseizoen.

Davey Turnhout

Opgegroeid in de buurt van Leiden, is Davey Turnhout tegenwoordig een import-Brabander. Hij haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Davey’s heeft een zwart gevoel voor humor en zijn grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. Hij is onlangs 30 geworden, begrijpt weinig van zichzelf of de wereld om hem heen en hij is de laatste paar Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

16 April 2024 | 20:00 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Kom je ook gezellig babbelen

16 April 2024 | 10:00 tot 16 April 2024 | 11:30 Brandpunt ... Geen limiet Hetty

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app