Classic meets Jazz

Op zondagmiddag 22 oktober gaan we naar De zevende editie van Classic meets Jazz komt evenals voorgaande jaren met een verrukkelijke muziekmiddag! Verzamelen OP de trap om 13.45 uur. Herkenbaar aan dr blauwe kluptas! ZELF kaartje voor € 22.50 pp kopen op website van de cultuur koepel. Eventueel na afloop gezamenlijk hapje eten.
De klassiek pianiste en publiekslieveling Regina Albrink komt terug in de Koepel met een romantisch recital. In het jazzprogramma treedt bovendien niemand minder op dan de topvocaliste Denise Jannah. Zij wordt begeleid door het trio bestaande uit pianist Jean Louis van Dam, bassist Edwin Corzilius en drummer Frits Landesbergen. Als extra verrassing is bovendien de wereldberoemde tenor saxofonist Simon Rigter van de partij!! Een bijzonder gezelschap hetgeen garant staat voor SWING and SWEET als smakelijk hoofdmenu!

Back to the fifties met de mooiste songs van o.a. Gershwin, Porter, Berlin en Legr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Zandsculpturen Garderen

30 September 2023 | 10:30 tot 30 September 2023 | 14:00 Oude Barne... 4 plekken beschikbaar Irma

Rondleiding ’t Oude Kerkhof

30 September 2023 | 13:00 tot 30 September 2023 | 15:00 Weg langs ... 15 plekken beschikbaar Marie-José

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app