CITY PIER NIGHT WALK 12km

De wandeltocht

De wandeling start om 18:00 uur op het Maliveld. Vanuit hier wandel je langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, om uiteindelijk bij Scheveningen uit te komen. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Naast een startbewijs en verzorging onderweg, ontvang je bovendien ook een mooi aandenken bij de finish.

Hersenstichting

Voor 2022 is de Hersenstichting gekozen als officieel goed doel. Alle deelnemers van de City Pier Night Walk kunnen bij inschrijving geld doneren aan de Hersenstichting. Nu al hebben bijna vier miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Van dementie, Parkinson, een broerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Met de donaties kan de Hersenstichting onderzoek Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

8 km Noordeloos ZH + lunch + wijn proeven

4 August 2022 | 10:45 Nieuwendij... 21 plekken beschikbaar Hans S

Waterbus en 16 km Kinderdijk

5 August 2022 | 11:00 Willemsple... Geen limiet Hans S

Wandelen op Tiengemeten ZH

9 August 2022 | 11:00 Nieuwendij... Geen limiet Hans S

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app