CHILLEN OP DE CAMPING

De mosterdpot ligt pal aan de Merwede ,hier kunnen we dus heerlijk chillen en zwemmen.Het leuke kleine dorpje is ook zeker een bezoekje waard.Neem ook lekker je fiets mee ,voor degene die willen fietsen .Ik heb geen programa,we gaan mee met de flow.We zijn al met een paar kluppers op de camping ,maar leuk om nieuwe mensen erbij te hebben.De eerste avond is tapas avond ,dus neem zelf wat lekkere hapjes en drank mee.
Er is plaats voor tent of camper en ,als hij vrij is ,een caravan daar te huur.Je gaat zelf via hun website boeken.We zijn dan in totaal met 8.Ikzelf sta op plek 90 ,je kan dus zelf op hun plattegrond kijken waar plaats is en waar je wilt staan.Dus zelf ff kijken op de website ,boeken en betalen.ALS JE JEZELF AANMELD NEEM IK AAN DAT JE KOMT EN BETAALD HEBT.
Wij hebben er zin in......Ga je mee ?

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Live in Fata Morgana in Monster

24 September 2022 | 20:30 Choorstraa... Geen limiet Christiane

Rondleiding met gids in Huis Verwolde

1 October 2022 | 11:30 Jonker Emi... 8 plekken beschikbaar Astrid

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app