Ceremonie lichtjes op oorlogsgraven

Op Kerstavond vindt een bijzondere herdenking plaats op het Brits Ereveld Mierlo. De Lichtjes op Oorlogsgraven ceremonie nodigt geïnteresseerden uit om samen stil te staan bij de soldaten die vochten voor onze vrijheid.

Vanaf 16.30 uur worden brandende kaarsen bij de graven geplaatst, een symbool van respect en herdenking voor de overleden soldaten. Het is een moment om te reflecteren op de vrijheid die we koesteren, een vrijheid waarvoor zij gestreden hebben.

Het programma omvat een warm welkomstwoord, de symbolische ontsteking van het eerste licht door een veteraan met zijn kinderen, en muzikale ondersteuning door een muzikant van de Gemert Firebrigade Pipes & Drums. De kaarsen worden uitgedeeld en voor de graven geplaatst. Info zie: https://geldrop-mierlo24.nl/home/artikel/95857/Lichtjes-op-oorlogsgraven-Mierlo

We verzamelen bij het Strabrecht College in Geldrop en wandelen rustig naar het kerkhof in Mierlo, Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

WWW Kralingseplas Marathon wandeling 4

21 February 2024 | 10:45 Pr. Beatri... Geen limiet Clarian

Schubertiade koffieconcert Wouter Harbers

21 February 2024 | 10:30 tot 21 February 2024 | 11:30 Ter Pelkwi... 8 plekken beschikbaar Anneke

Film Priscilla

21 February 2024 | 20:00 Binnentuin... 8 plekken beschikbaar Joke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app