CCR Revival

De Drents-Overijsselse tribute band heet voluit CCR-Revival A Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience. De naam verraadt direct waar deze band hun inspiratie vandaan haalt. Dat is de eind jaren ’60 / begin jaren ’70 enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival met frontman John Fogerty.

CCR-Revival behoort al jaren tot de top van het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en de band is een graag geziene act op festivals, grote en kleinere evenementen en in theaters.

CCR-Revival tekent keer op keer voor een zeer geslaagde en unieke avond, waarin bekende hits zoals; ‘I Put a Spell on You’ en ‘Suzy Q’ niet ontbreken, maar ook de solo-stampers van Fogerty zoals: ‘Hot Rod Heart’ en ‘The Old Man Down The Road’ voorbij komen. Met hun strakke performance en energieke uitstraling doet CCR-Revival oude rock ‘n roll tijden herleven.

Deze geweldige Rock & Roll li Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeling door oud en nieuw Amsterdam

24 March 2023 | 11:00 Haarlemmer... 8 plekken beschikbaar Femmy

Rondleiding “PEARLS OF LIGHT” Delft.

24 March 2023 | 14:30 HH Geestke... 5 plekken beschikbaar Thea

Paleis op de dam rondleiding

24 March 2023 | 12:30 tot 24 March 2023 | 14:00 Koninklijk... 12 plekken beschikbaar Teddy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app