Casa Maxima Italia – Van Kluppers – Voor Kluppers

Casa Maxima Italia

Casa Maxima Italia opent haar gastvrije deuren voor alle Kluppers die met elkaar een fantastische tijd willen doorbrengen in het rustieke plaatsje San Giacomo Vercellese (spreek uit: San Djakomo Vertjilesië).

Jullie kunnen voor het seizoen 2024 vanaf nu boeken voor een verblijf van één, twee of zelfs drie weken. De kosten voor een hele week hebben wij op
€ 75,00 kunnen houden! Ga naar de week die je wilt boeken en meld je aan! Zoek onder actviteiten onder “Reizen” , casa macima of toets als zoeksleutel in “Vakantie”.Vergeet hierbij niet je beperkingen voor afstand uit te zetten!
Via deze activiteit kun je ook andere Kluppers enthousiasmeren om met je mee te gaan door onderstaand via Reactie een oproepje te doen.

Casa Maxima Italia, vernoemd naar de in december 2022 overleden Klupper Greetje, beter bekend als Maxima, is een initiatief van Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Street Art Route Utrecht ( Centrum Oost )

1 December 2023 | 11:00 Station Ut... 8 plekken beschikbaar Theo

Gedragen verhalen, Stedelijk museum, Breda

1 December 2023 | 13:00 Boschstraa... 6 plekken beschikbaar Addie

Biobest Theater

1 December 2023 | 13:45 Stationsst... 8 plekken beschikbaar Maria

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app