Casa Maxima Italia – Van Kluppers – Voor Kluppers

Casa Maxima Italia

Nog even geduld, maar dan is het zover, dan opent Casa Maxima Italia haar gastvrije deuren voor alle Kluppers die met elkaar een fantastische tijd willen doorbrengen in het rustieke plaatsje San Giacomo Vercellese (spreek uit: San Djakomo Vertjilesië).

Casa Maxima Italia, vernoemd naar de in december 2022 overleden Klupper Greetje, beter bekend als Maxima, is een initiatief van de actieve Kluppers Guus en Thea, die in de herfstdagen van hun leven niet alleen zelf willen genieten van alles wat Italië te bieden heeft maar dit ook voor Kluppers mogelijk willen maken. Zij zijn op zoek gegaan naar een huis in Italië en hebben hun oog laten vallen op een huis, waarvan zij zelf hun intrek hebben genomen in het oude gedeelte en het nieuwe gedeelte beschikbaar stellen voor Kluppers.

Daarom wordt Casa Maxima ook zonder winstoogmerk aangeboden aan Kluppers, die daar gedurende een of meerdere weken geb Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Film ‘Broker’

3 February 2023 | 13:30 Filmhuis D... 5 plekken beschikbaar Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app