calling tribute band feat kees versluys – Elvis

Zin in een avond muziek van The King? Na een uitverkochte voorstelling in Theater Speelhuis komt de Calling Tribute Band nu naar de Cacaofabriek met hun Elvis show. En dat betekent dat je niet hoeft te zitten maar lekker kunt staan, zingen en dansen op de muziek van de King of Rock and Roll: Elvis Presley.

De band van vanavond werd opgericht met als doel artiesten te laten herbeleven. Paaspop gaf in 2018 de band een podium. De band bracht vele mensen in vervoering. Enkele bevriende top muzikanten opperden het idee om hiermee door te gaan. Dit resulteerde in de Calling Tribute Band.
Een optreden van deze band met “The Voice of Elvis” Kees Versluys, is een voorstelling waarbij de passie voor Elvis, met de band en het publiek gedeeld wordt.
Naast live muziek zal ook Robin Klarenbeek aanwezig zijn met zijn indrukwekkende verhalen en Elvis memorabilia waarmee hij iedereen meeneemt in het leven van zijn idool Elvis P Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app