Cabaretier Selma Visscher “Ik kijk liever”

Selma Visscher, nieuw talent!

Met de voorstelling ‘Ik kijk liever’ was Selma Visscher (deelnemer Cameretten) met haar broer, Lars Visscher, aanwezig. Op haar eigenzinnige manier onderzoekt Selma de drang van kijken en bekeken worden en vestigt zo de aandacht. De preview was een kijkje in haar gelaagde grappen, persoonlijkheid en poëtische liedjes. Zo gebruikt ze haar charmes en andere talenten om het publiek helemaal in te pakken.

 

Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma Visscher de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee. Selma Visscher is een aanstormend theatermaakster en kleinkunstenares. Haar teksten en liedjes getuigen van een grote liefde voor zowel taal als muziek.

De theaterkrant schreef over haar: ‘De veelzijdige Visscher koppelt een bescheiden préséance aan brutale teksten’.< Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lunchpauzeconcert Bibliotheek Delft

18 June 2024 | 12:15 tot 18 June 2024 | 13:00 Vesteplein... 8 plekken beschikbaar Vera

Appeltaartconcert met muziek van JS Bach

18 June 2024 | 13:30 tot 18 June 2024 | 15:30 Schoolstra... 6 plekken beschikbaar Marijke

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app