Cabaret (try out) Klaas van der Eerden : Blijven drijven.

Klaas van der Eerden keert na 10 jaar afwezigheid terug naar het theater met zijn nieuwe comedyshow Blijven drijven. Deze gloednieuwe cabaretvoorstelling is energiek en persoonlijk en zit vol met sketches, muziek, typetjes en meer.

De afgelopen jaren focuste de cabaretier zich voornamelijk op zijn tv- en radiocarrière. Hij was te zien in programma's als Foute Vrienden en CupCakeCup. En op de radio hoorde je hem bij de ochtendshow van Radio 538. Elke ochtend om 4.15 uur opstaan en dan vrolijk achter de microfoon kruipen, Van der Eerden heeft er het talent voor.

Maar waar komt die onvermoeibare gedrevenheid vandaan om constant anderen te vermaken en aan het lachen te maken? Was dit levenspad al voorbestemd vanaf zijn geboorte, dankzij een noodlottig ongeval in zijn familie?

In Blijven drijven zoekt Van der Eerden naar het antwoord op deze vraag én deelt hij anekdotes uit de mediawereld. Maar hij vertelt ook over Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

VRIJMIBO in stad GRUNN

19 July 2024 | 16:00 tot 19 July 2024 | 19:00 Groningerw... 10 plekken beschikbaar Thea

Eindelijk heerlijk weer

19 July 2024 | 17:00 tot 19 July 2024 | 22:00 Markt 7, 3... Geen limiet Brammeke

“VrijMiBo”

19 July 2024 | 17:00 Schouwburg... 10 plekken beschikbaar Minie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app