Cabaret in Deventer, lees ff hieronder

Heerlijk een avondje lachen met elkaar en je laten raken. Lijkt me leuk om dat met een groep klup vrienden te doen, doe je mee? 19.30 eerst een bakkie en elkaar ont-moeten? Vergeet niet om een kaartje te bestellen. Ik zit op de eerste rij stoel 12. Parkeergelegenheid is misschien het handigst aan de overkant van de IJssel, en anders op de parkeerplaats achter mimik.

Sjoerd wordt in zijn vriendenkring niet voor niets ‘de eeuwige optimist’ genoemd. Hij gaat opzoek naar broodnodige lichtpuntjes en brengt hij, samen met zijn band, hartverwarmende liedjes ter ontlading van een tijd die soms welhaast apocalyptische trekjes heeft. Tegelijkertijd verschaffen ze een verhelderende en scherpe blik op een wereld vol reclames, filters en complottheorieën. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? 
Een avond vol humor en herkenning waarop je gegarandeerd optimistischer de zaal uit zal gaan dan je binnengekomen ben Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

GEZELLIG KENNISMAKEN,KOFFIE EN LUNCHEN bij Rest.SFERA

28 November 2023 | 12:00 tot 28 November 2023 | 15:00 Kurkhout 7... 16 plekken beschikbaar UW Gastvrouw ,LIZZY

High-tea

28 November 2023 | 11:45 Hoorn 65, ... 10 plekken beschikbaar Azour

Napoleon de film

28 November 2023 | 15:00 Koepelplei... Geen limiet Loes

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app