Buitenbios: The fabulous four (première) LADIES ONLY

Hilarische komedie over vier nogal verschillende, maar fantastische vriendinnen. Met top-actrices Bette Midler, Susan Sarandon, Megan Mullally en Sheryl Lee Ralph.

Als Marilyn na de dood van haar man onverwacht besluit opnieuw te trouwen, vraagt ze haar oude studievriendinnen Kitty, Lou en Alice als bruidsmeisjes. Tijdens een waanzinnige trip naar Florida is de oude chemie tussen de vier al snel teruggevonden. Het verleden komt boven, maar er worden ook fantastische nieuwe herinneringen gemaakt. Terwijl de vier druk zijn met het voorbereiden van de trouwdag, zorgen meningsverschillen, rauwheid en romantiek dat hun levens op onverwachte manieren op zijn kop worden gezet.

We verzamelen om 21.15 uur voor een goede plek (vrije plaatskeuze). Aanvang film 22.15

De kaartverkoop gaat hard. Zelf een kaartje kopen (11/12 euro) via https://www.verkadefabriek.nl/agenda/buitenbios-2024-the-fabulous-four-145565

Goed om Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

50+ Film Beverwijk : Thelma

18 July 2024 | 13:30 tot 18 July 2024 | 17:00 Stationspl... Geen limiet Esther

Film, laatste ronde

18 July 2024 | 20:00 Markt 4, 3... Geen limiet Christel

David Hockney, I Love View

19 July 2024 | 15:30 Kleine-Gar... 7 plekken beschikbaar Roelie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app