Borrelavond Blond & Blond Roermond

Bij voldoende deelnamen zitten we achter in het zaaltje, anderzijds kunnen we ook gewoon terecht in het café, we kunnen dan plaats nemen aan de hoge tafel.

Het beloofd weer een gezellige borrelavond te worden. De borrelavond bij Blond & Blond is een mooie, laagdrempelige, activiteit om contacten te leggen met ander Kluppers en ervaringen en bevindingen met elkaar uit te delen.

Een activiteit waar vreemden vrienden worden, misschien wel vrienden voor het leven. Een mooie activiteit voor nieuwe Kluppers om kennis te maken met ander Kluppers. Een moment om gezellig bij te kletsen.

Spreekt bovenstaande jouw aan. Kom dan gezellig borrelen. Schuif aan en geniet mee.

Meld je alleen aan als je zeker weet dat je deelneemt aan deze activiteit, het zou jammer zijn als je een plek voor een ander inneemt als je toch niet zeker weet of je die dag kunt deelnemen aan deze activiteit. Meld je en dan zie ik jullie op vrijd Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Hij is er weer samen Tosti eten

20 June 2024 | 11:30 tot 20 June 2024 | 13:30 Brandpunt ... Geen limiet Hetty

Gezellig zingen met elkaar

20 June 2024 | 20:00 Hooftstraa... Geen limiet Anita

Borrelen bij Taphuys te Arnhem

20 June 2024 | 20:00 Jansplein ... 20 plekken beschikbaar Joop

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app