Borrelavond B&B (Sjoemelmert)

Op deze donderdagavond, 25 juli, speelt bij Blond & Blond een live muziekband, dus dat beloofd een gezellige avond te worden. Die dag is ook de 2e dag van de Sjoemelmert in Roermond, voor degenen die zin hebben kunnen vooraf de Sjoemelmert bezoeken. De borrelavond bij Blond & Blond is een mooie, laagdrempelige, activiteit om contacten te leggen met ander Kluppers en ervaringen en bevindingen met elkaar uit te delen. Een activiteit waar vreemden vrienden worden, misschien wel vrienden voor het leven. Een mooie activiteit voor nieuwe Kluppers om kennis te maken met ander Kluppers. Een moment om gezellig bij te kletsen.

Spreekt bovenstaande jouw aan. Kom dan gezellig borrelen. Schuif aan en geniet mee.

Meld je alleen aan als je zeker weet dat je deelneemt aan deze activiteit, het zou jammer zijn als je een plek voor een ander inneemt als je toch niet zeker weet of je die dag kunt deelnemen aan deze activiteit. Meld je aan Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Nieuwe Haring Party

19 June 2024 | 17:00 Zeedijk 17... 8 plekken beschikbaar Martin

⌛️ Team spel 30 seconds

19 June 2024 | 19:30 tot 19 June 2024 | 22:00 Plantagela... 25 plekken beschikbaar Cecylia (Kluphost010 e.o.)

Welkom bij Koffie/thee moment “GEWOON” bij Palkinto

20 June 2024 | 10:00 tot 20 June 2024 | 12:00 Herenstraa... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app