Bootleg Tchaikovsky met Mike Boddé en Harmonix Orchestra

Bootleg Tchaikovsky komt naar voren als een uninitiatief van het Harmonix Orkest in samenwerking met Mike Boddé, met als doel de klassieke muziekconcertervaring te revolutioneren. De voorgestelde heruitgave van Tchaikovsky's Symfonie nr. 5 vertegenwoordigt niet alleen een muzikale herinterpretatie, maar omarmt ook de diversiteit aan emoties, leren en entertainment die dit innovatieve project kenmerken.

De rationale achter Bootleg Tchaikovsky wordt ingekaderd door de fundamentele missie van de Harmonix Foundation om te breken met conventie en hedendaagse publieken meer te bieden dan een klassiek concert. Deze unieke versie van de symfonie streeft ernaar traditionele barrières te overstijgen door unieke interacties te introduceren tussen Mike Boddé, het orkest en het publiek, en zo een directe en persoonlijke link met de kijker te creëren.

Bovendien heeft het project tot doel het publiek te onderwijzen en hun ervaring Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

LIVE: SMOKEY VIBES

10 March 2024 | 15:00 tot 10 March 2024 | 18:30 Van Wijkla... Geen limiet Cecylia (Kluphost010 e.o.)

Golden earring tribute

6 April 2024 | 20:30 Reijerskoo... Geen limiet caroline Caroline

Fleetwood Mac in Hoorn

13 April 2024 | 20:00 Holenweg 1... Geen limiet Gea

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app