Blauwdruk Bloemen

Na een korte tour en tekenopdracht in het museum, gaan we aan de slag met blauwdruk kunst. Met behulp van ultraviolet licht, een goedje op papier, en gedroogde bloemen/ bladeren / veren etc, kun je bijzondere creaties maken.

Ook als je op Klup hebt aangemeld, is het de bedoeling dat je jezelf ook aanmeldt via de site; https://www.rijksmuseum.nl/nl/zien-en-doen/workshops/bloemen-in-blauwdruk.

Indien er belangstelling is, kunnen we tzt met elkaar besluiten om daarna te gaan lunchen, bv bij Loetje, in de buurt vd Teekenschool. Geef het even aan in opmerkingen als je je hebt belangstelling hebt voor het lunch idee.

Het aantal deelnemers is ook afhankelijk van de plekken bij de Teekenschool. Ik heb nu 5 deelnemers aangegeven, maar als je je eerst bij de Teekenschool aanmeldt en er is voldoende plek, dan kan ik het aantal verhogen.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wereldkeuken

24 May 2024 | 17:30 Hoge Dries... 11 plekken beschikbaar Ontmoetingsplekken Apeldoorn

UITVERKOCHT Theatervoorstelling “Succes”

24 May 2024 | 19:45 tot 24 May 2024 | 22:15 Wasbeekerl... 12 plekken beschikbaar MoniQue

Open Podium

24 May 2024 | 20:00 Baltimorep... Geen limiet Cultuurhuis Almere Buiten

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app