Binnenblues Grolloo

De tiende editie van Binnen Blues in Grolloo vindt plaats op ZATERDAG 11 NOVEMBER, en voor dit festival kan vanaf NU worden gereserveerd!
Kruis 11 november aan in de agenda, want Binnen Blues 2023 mag je niet missen. Twee acts zijn al vastgelegd. En niet de minste.
Ralph de Jongh komt met zijn band naar Binnen Blues in café-restaurant Hofsteenge in Grolloo. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee, die hem uitnodigde als voorprogramma in een van zijn theatertours. Daarna ging het snel met Ralph. Hij speelt overal in het land, trad al regelmatig in Grolloo op en er verschenen tot nu toe talrijke studio- en live-albums.
De tweede act die werd vastgelegd is Ben Poole. Deze gitarist is in de blueswereld bepaald geen onbekende. De Engelsman staat bekend als één van de meest enerverende jonge blues/rock-artiesten. Poole komt met zijn band naar Grolloo en zal ongetwijfeld de handen vele malen op elkaar krijgen. Voorts Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Stijldansen in het Oosten van het land.

24 September 2023 | 09:00 tot 24 May 2024 | 09:00 Overijssel... Geen limiet Annita

Dans & Singleavond De Mof in Leusden

30 September 2023 | 19:30 Arnhemsewe... 8 plekken beschikbaar Jacolien

Soul City Live Eindhoven

30 September 2023 | 20:00 Doctor Pol... 100 plekken beschikbaar Esma ❤ Es

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app