Big Rivers!!!!

YESS! Het volledige programma staat op de website www.bigrivers.nl ! Ben jij er weer klaar voor om drie dagen lang lekker door de binnenstad te lopen en te genieten van allerlei verschillende soorten muziek? Wij kunnen al niet meer wachten tot het zover is! Binnenkort wordt bekend gemaakt waar, wanneer en hoe laat welke artiest optreedt, dus houdt de socials goed in de gaten!

Wij, XING ROCKS! zijn er in ieder geval bij en trappen het festival vrijdag om 19.00 uur af bij de Grote Kerk, waarbij de wethouder van cultuur 1 nummer met ons zal meezingen voordat hij het festival opent. Daarna knallen wij 45 minuten lang los!!!

Het is lastig om met iedereen af te spreken, zeker als je zoals ik op het podium staat, maar het is echt de moeite waard om te gaan en je komt vast wel ergens een klupper tegen

En ik zie graag de foto's later hier terug

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Parkconcert Castello Classico

6 August 2023 | 18:30 tot 6 August 2023 | 22:30 Maasberg 1... Geen limiet Yvette (Kluphost Zuid-Limburg)

Vintage Chrome Meeting

6 June 2023 | 18:00 3620 Lanak... Geen limiet Jan

Gratis lunchconcert

7 June 2023 | 12:15 tot 7 June 2023 | 13:00 Theater aa... 6 plekken beschikbaar Rob

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app