Bibliotheekcollege Poëzieweek met Ester Naomi Perquin

Van 25 januari tot en met 31 januari is het poëzieweek. Ester Naomi Perquin neem je graag mee in in de wereld van poëzie en Rotterdam.
Tijdens dit Bibliotheekcollege gaan we het hebben over poëzie! Van 25 januari tot en met 31 januari is het namelijk poëzieweek. Tijdens deze week besteedt bibliotheek Rotterdam extra aandacht aan dit onderwerp. Voormalig Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin neem je graag mee in de wereld van poëzie en Rotterdam!   
Ester Naomi Perquin (1980) werd geboren in Utrecht, groeide op in Zeeland en woont al jaren in Rotterdam. Ze volgde schrijfonderwijs in Amsterdam en werkte jarenlang als gevangenisbewaarder om dat te kunnen betalen. In 2007 debuteerde zij bij Uitgeverij van Oorschot met de dichtbundel Servetten halfstok. In 2009 volgde Namens de ander.  Voor haar werk ontving zij onder meer de J.C. Bloem poëzieprijs, de Anna Blamanprijs en de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs. B Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

The create escape

19 February 2024 | 14:00 Pathé Ein... 3 plekken beschikbaar Constance

Frans Hals – Zijn Tijd Ver Vooruit – Rijksmuseum

20 February 2024 | 11:45 Museumstra... 6 plekken beschikbaar Ellen

Karamiek expositie in Delft

20 February 2024 | 13:00 Sint Agath... 7 plekken beschikbaar Jeanette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app