Betuwepad, allerlaatste etappe, 22 km

LEES DE HELE OMSCHRIJVING! Dit is een lijnwandeling van A naar B!

Betuwepad: wie Betuwe zegt, zegt bloemens en fruit. Nergens in ons land wordt er zoveel fruit geproduceerd als in de Betuwe; zowel oude, traditionele rassen als nieuwe soorten. Het pad is een streekpad van 150 km lang die begint en eindigt in Tiel, de stad van Flipje! In het voorjaar kun je tijdens deze wandelingen genieten van de bloeiende boomgaarden en in de nazomer wandel je langs de leukste fruitstalletjes.

Info voor deze dag:
Carpooleditie. Dat wil zeggen dat je met je eigen auto komt en we op het eindpunt verzamelen. Vanaf daar vertrek 2 of 3 auto’s naar het begintpunt en de chauffeurs van die auto’s worden aan het eind van de wandeling terug gebracht.
Sta je toch met je auto op het beginpunt dan heb je pech maar kan je niet mee terug rijden. Er moet dan namelijk een andere wandelaar extra rijden én voor jou kosten maken en dat ga Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kunstwerken wandeling vanaf station in Heerhugowaard

4 December 2023 | 13:00 tot 4 December 2023 | 14:30 Stationspl... 8 plekken beschikbaar Sophie

Kluppers ontmoeten en wandelen

5 December 2023 | 10:30 Johanniswe... 8 plekken beschikbaar Hetty

Wandeling Weerterbos

6 December 2023 | 11:00 Heugterbro... 7 plekken beschikbaar Sjannie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app