Balenciaga Meesterlijk Zwart

Deze tentoonstelling is heel bijzonder omdat de eigenzinnige spaanse couturier Balenciaga wereldfaam heeft en enkele stukken uit het museum in Parijs komen. Een bijzondere kans dus om zijn ontwerpen hier bijelkaar te zien!
We ontmoeten elkaar in de hal van het kunstmuseum den Haag om 11 uur. Ik heb 6 tijdsloten voor 11 uur voor museumkaart houders. In het grand cafe van het museum maken we kennis met een drankje. Erna bekijken we de tentoonstelling en besluiten we samen waar we gaan lunchen. Dit kan in het Grand cafe maar ook in het gezellige Gember net buiten het museum.
Het museum is bereikbaar vanaf het centraal station den haag met tram 17 of bus 24 en 28. Parkeren is lastig in de buurt van het museum.
Alleen aanmelden als je een museumkaart hebt(ooievaarspas en rotterdampas zijn ook gratis dus kan ws ook, vergeet niet pas mee te nemen)
Tip er is ook een lezing over deze tentoonstelling op 3 dec van 14-1 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom Vrijmibo (nieuwe) Kluppers regio IJmond

24 February 2023 | 16:00 tot 24 February 2023 | 18:00 Burgemeest... 35 plekken beschikbaar Ton (Kluphost IJmond e.o.)

Lekker Lunchen in Leiden

25 January 2023 | 12:00 Leiden, Ne... 7 plekken beschikbaar @s

Feelgood film “Presque”

25 January 2023 | 19:15 Cinema Ams... 8 plekken beschikbaar Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app