Baer, Merel en Lizzy.

In dit concert hoor je eigen werk van de zangers dat in stijl varieert van soul en jazz tot Americana. Zij zingen zowel solo als backing vocals bij elkanders nummers en begeleiden elkaar op piano en gitaar.

Baer is een singer-songwriter en multi-instrumentalist met een grote liefde voor soulmuziek. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen opgepakt door radio-DJ Gerard Ekdom en gebombardeerd tot vijfsterren track op NPO Radio 2. Baer is geïnspireerd door songwriters als Bill Withers, Leon Bridges en John Mayer en na de release van zijn eerste EP in 2019, werkt hij nu aan een nieuwe opname.

Sommige artiesten hebben een natuurlijk overwicht en Merel Sophie is er zo een. Een innemende persoonlijkheid met een gouden stem en een vanzelfsprekende souplesse. Ze brengt een persoonlijk verhaal, geïnspireerd door een mix van Americana, jazz en soul. Merel heeft als vocalist gewerkt bij o.a. Next of Kin, Wolf in Loveland Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

DJ draait … zonder gitarist maar we krijgen hapjes.

31 March 2023 | 20:30 Stadsplein... Geen limiet Anja

Danzen bij Classen

31 March 2023 | 21:30 Beekstraat... Geen limiet Kinga

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app