Backpacken Vietnam, Reismaatje(s) gezocht Update zie onder

Update: ik heb intussen een campertje en ga in het voorjaar daarmee op pad. Vietnamreis blijft in the picture maar dan later, winter 24 -25.
Ik zoek één of een paar reismaatje(s) voor backpacken in Vietnam. Ik deed dit voorheen in Azië in mijn eentje, vind dit niet meer zo leuk. Heb de afgelopen jaren groepsreizen gemaakt, ook prima, maar wel met als grote nadeel het gebrek aan ruimte om eigen dingen te doen.
Vandaar dat de rugzak weer lonkt.......
Mijn ideeën zijn:
Reisperiode winter of voorjaar 2024 - 2025 reisduur 4 - 6 weken, grofweg de reis zoals Sawadee die op de website heeft staan (22 of 29 dagen), maar kan ook deels bijvoorbeeld alleen het zuiden of het noorden. We regelen alles zelf, dus graag een reisgenoot met ervaring, Belangstelling: cultuur en natuur. Niet overnachten in hostels of op slaapzalen, wél in middenklasse hotelletjes met redelijke voorzieningen. We hoeven ook niet alles samen te Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Avondwandeling Haarlemmermeerse Bos 5km

23 July 2024 | 19:00 IJweg 941,... 8 plekken beschikbaar @nit@

Tentoonstelling: Wassily Kadinsky

24 July 2024 | 10:00 tot 24 July 2024 | 13:00 Amstel 51,... 5 plekken beschikbaar Wendy ✨

Kamperen op de Mosterdpot

24 July 2024 | 14:00 Stadshaven... 10 plekken beschikbaar odilia

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app