Backpacken Vietnam, Reismaatje gezocht

Ik zoek een reismaatje voor backpacken in Vietnam. Ik deed dit voorheen in Azië in mijn eentje, vind dit niet meer zo leuk. Heb de afgelopen jaren groepsreizen gemaakt, ook prima, maar wel met als grote nadeel het gebrek aan ruimte om eigen dingen te doen.
Vandaar dat de rugzak weer lonkt.......
Mijn ideeën zijn:
Reisperiode februari tot mei 2024, reisduur 4 - 6 weken, grofweg de reis zoals Sawadee die op de website heeft staan (22 of 29 dagen), maar kan ook deels bijvoorbeeld alleen het zuiden of het noorden. We regelen alles zelf, dus graag een reisgenoot met ervaring, Belangstelling: cultuur en natuur. Niet overnachten in hostels of op slaapzalen, wél in middenklasse hotelletjes met redelijke voorzieningen. We hoeven ook niet alles samen te doen.
Wie o wie lijkt dit ook wel wat? Ik denk aan 1 reisgenoot maar laat het aantal deelnemers op onbeperkt staan om meerdere mensen de gelegenheid te geven te reage Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Motortoertocht welke je niet gauw zult vergeten

1 October 2023 | 10:30 tot 1 October 2023 | 18:00 Stationspl... 15 plekken beschikbaar Jan

Met eigen ogen in het Raadhuis Alkmaar

5 October 2023 | 14:20 Langestraa... 6 plekken beschikbaar @nit@

Vrijdagmiddag Borrel

13 October 2023 | 15:30 tot 13 October 2023 | 23:30 Korenbrugs... Geen limiet Carla

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app