Baantjer speurtocht Amsterdam (nieuwe datum).

Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar. U speurt bijvoorbeeld naar dakloze Henk die bij een kerkmuur ligt. Wie durft hem te fouilleren? Pauzeren tijdens deze Baantjer Speurtocht doet u in één van de vele gezellige kroegjes in oud Amsterdam. Dan kunt u meteen op een accordeonnetje de bekende Baantjertune oefenen. Daarna moet u nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, onder andere het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. U bezoekt ook de plaats délict van de moord op prostituée Finse Henny (1958)!

Exacte verzamellocatie (cafe) wordt later bekend gemaakt.

Kosten 19 euro p.p.

Duur: 3 uur.

Kunnen na afloop hapje gaan eten bij Brouwerij de Praal (is in de buurt van activiteit). Geef even door als Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pub quiz bij Cafe Scooters

5 October 2022 | 19:30 tot 5 October 2022 | 23:00 Ruiterskwa... 4 plekken beschikbaar Jolanda

OGENE 5 okt 19.00 uur

5 October 2022 | 19:00 Stadsplein... 6 plekken beschikbaar @nit@

Skip-Bo middag

9 October 2022 | 14:00 tot 9 October 2022 | 16:30 Vught, Ned... 4 plekken beschikbaar Niels

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app