Arie Vuyk speelt “Op dreef” (benefiet optreden)

Kom naar deze speciale avond vol plezier en steun Het Kerkeboetje!

Cabaretier Arie Vuyk komt gratis optreden om geld in te zamelen voor Het Kerkeboetje. Verwacht een avond vol grappen en verhalen die je niet snel zult vergeten. En alle opbrengsten gaan naar het renoveren van Het Kerkeboetje.

Op zijn vierde jaar kreeg Arie Vuyk een bijna – dood ervaring. Terug op aarde begon hij zich te ergeren aan Zwitserse zakmessen, de gemiddelde smaak, stickers en musea. Dat was in het hiernamaals allemaal veel beter geregeld…. Vijftig jaar later viert Arie in het theater zijn bijna – dood ervaring met liedjes, conferences, typetjes – en met u. Hij zal een nieuwe manier van playbacken introduceren en stilstaan bij fenomeen de groene flits . Hij zoekt antwoord op de vraag of we ook gelukkig kunnen zijn zonder zingevingscursussen. Als de hele wereld je huis is, waarom willen we dan groot wonen?

Vuyk lacht die vragen s Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gratis online College Planeet aarde

19 April 2024 | 10:00 Netherland... 100 plekken beschikbaar Denise

Gratis online College Caravaggio

19 April 2024 | 10:00 Netherland... 100 plekken beschikbaar Denise

Film De terugreis

19 April 2024 | 13:10 Buitenhof ... Geen limiet Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app