Appeltaartconcert in Weesp

In het pittoreske Van Houtenkerkje in Weesp vindt weer een Appeltaartconcert plaats. Speciaal voor deze concerten schreef Monique Krüs haar eerste strijkconcert "De Zeesuite", dat vandaag wordt uitgevoerd door het Kreisler Quartet.
Het Kreisler Quartet bestaat uit Lis Perry (viool), Richard Wolfe (viool), Michiel Holtrop (altviool) en Anjali Tanna (cello). De akoestiek in het kerkje is fenomenaal, dus kom met ons mee genieten op vrijdag 17 november a.s.
Op vertoon van de Stadspas met groene stip is de toegang gratis. Anders kost een kaartje 5 euro, te bestellen via www.appeltaartconcerten.nl
Na afloop is er koffie/thee met appeltaart (inbegrepen). Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. In de buurt is parkeergelegenheid en vanaf NS station Weesp is het ca. 10 minuten lopen.
We verzamelen om 14.10 uur in de hal van de kerk, zodat we een mooi plekje bij elkaar kunnen uitzoeken.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lunch concert.

8 December 2023 | 12:15 tot 8 December 2023 | 12:45 Spuiplein ... 8 plekken beschikbaar Margreet

Welkom 010 VrijMiBo #121

8 December 2023 | 16:00 Van der Ta... Geen limiet Hans S

Vrijmibo kersteditie 2023

8 December 2023 | 18:00 Roode Stee... Geen limiet Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app