Annie M.G. Schmidt wandeling in Amsterdam

Op zondag 4 september om 14.30 uur neemt stadsgids en liedjeskenner Daan Bartels je mee op een wandeling langs verschillende plekken in Amsterdam die belangrijk waren voor Annie M. G. Schmidt. De stadsgids vertelt in anderhalf tot twee uur het levensverhaal van Annie en wijst haar meest favoriete adresjes aan.

Annie woonde en werkte jarenlang op verschillende plekken in Amsterdam. Ze was dol op de stad, die zo nu en dan ook het decor vormde in haar versjes en liedjes. Onderweg krijgen deelnemers een consumptie op een plek waar Annie vaak een drankje deed. De wandeling is ongeveer 4 km lang en onderweg wordt een kwartiertje pauze gehouden. Het startpunt is de entree van het Allard Pierson en de wandeling eindigt in de omgeving van het Vondelpark (dichtbij het Leidseplein en Museumplein).

De wandeling vindt plaats in het kader van de tentoonstelling Zeur niet! De musicals van Annie M. G. Schmidt en Harry Bannink. Een mus Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app