André Rieu concert Vrijthof

Deze activiteit is om te kijken of er animo voor is. Maar hij gaat sowieso door

Zoals elk jaar komt André Rieu weer naar het Vrijthof om daar de boel op zijn kop te zetten, samen met het Johan Strauss orkest. Ik ga er sowieso naar toe.

De datum is vr 14 juli geworden. Ik ga altijd op een vrijdag en boek een hotelletje iets buiten Maasstricht, daar zijn de prijzen iets tammer. De volgende morgen kunnen we na het ontbijt Maasstricht in...er is overal uitverkoop en er zijn genoeg bezienswaadigheden.

Het gaat om het André Rieu arrangement. Dit jaar waren de kaarten 108 Euro incl. amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. In de pauze wordt nog iets te happen op de tafels gezet. Gebruik van drankjes zijn voor eigen rekening en dienen na het concert zelf afgerekend te worden. De mooi gedekte tafels staan rond het Vrijthof bij het desbetreffende restaurant. Het podium is te zien, maar is verder van onze tafel af Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app