Amsterdamse verhalen en Liedjes aan Tafel

Op zondagmiddag 9 oktober organiseren Willemien Schipper, Daan Bartels & Maurice Couvee nog eenmaal een Amsterdamse lunch in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam. Willemien serveert haar lunchgerechten met bijpassende verhalen. Daan & Maurice zorgen voor de muziek.

Liedschrijver, zanger en verteller Daan Bartels hield zich jarenlang op de achtergrond met theater en muziek bezig. Nu waagt hij zich in de spotlight met eigen liedjes en met zijn favoriete liedjes van anderen. ‘Doodeng en verschrikkelijk leuk’, zegt hij daar zelf over.
Onder de projectnaam Liedjes van Daan bracht Daan in 2019 het album Woorden uit. In 2021 volgde het album Naar Het Scheen.

Gitarist, zanger en vocal coach Maurice Couvée studeerde aan het conservatorium en speelde in vele muziektheater- en musicalproducties.
In de afgelopen jaren trad hij op met de voorstellingen Signalen (liedjes van Herman van Veen) en Ver weg en dichtbij (ov Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Lezing: een bewaakt ogenblik, manier van omgaan met tijd

24 October 2022 | 14:00 tot 24 October 2022 | 16:00 Arnold Jan... Geen limiet Lisette

Fanfare, van Bert Haanstra, gratis te zien

4 October 2022 | 14:00 tot 4 October 2022 | 16:00 Princentui... Geen limiet Lisette

Nieuwe tentoonstellingen in Schiedam

7 October 2022 | 14:00 Hoogstraat... 7 plekken beschikbaar Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app