Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

We verzamelen om 19.30 bij de ingang, zodat we kennis kunnen maken en rustig een goede plek kunnen zoeken voordat de band van start gaat met zo'n anderhalf uur tot 2 uur aan pret-repetoire.

https://youtu.be/0Sd3U2nDHQ0

Hoofdprogramma 20:30
De Amsterdam Klezmer Band is al ruim 25 jaar lang actief op festivals, in clubs en in theaters zowel binnen als buiten Nederland. De zevenkoppige band uit Amsterdam werd opgericht in 1996 en maakt muziek die voortkomt uit de Oost-Europese Joodse traditie. De band heeft gespeeld op verschillende grote festivals, waaronder Sziget, Lowlands en North Sea Jazz en beweegt zich vloeiend op het snijvlak van ska, jazz, balkan en zelfs rap.

Jubileumconcert
Het concert in Paradiso wordt een bijzondere show te ere van het vijfentwintigjarig jubileum van de band. Hiervoor worden diverse gastartiesten uitgenodigd op het podium. De eerste bevestigde gastartiest is actrice Meral Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app