American Black Gospel Workshop

American Black Gospel Workshop

Op vrijdag 3 mei a s. van 20.00u tot 22.00u geef ik een Black American Gospel workshop in de Oud Katholieke Kerk in het centrum van Culemborg.

Mocht je op deze datum niet kunnen, dan is er nog een andere datum op zondag 28 april a.s.van 13.30u - 15.30u. Deze staat als aparte activiteit vermeld. Doe je aan beide workshops mee, dan zijn het per workshop andere nummers waar je aan werkt.

Aanmelden bij de activiteit en daarna opgeven op e-mail adres: dorienvanveenchello.nl

Na een snelle warming up en een indeling van de stemmen gaan we 2 nummers instuderen waarbij veel aan bod zal komen. We werken aan feeling, klank, timing, uitspraak, volume, dynamiek en natuurlijk de driestemmige zang van de black gospel. Het samen zingen van black gospel werkt verbindend, brengt vuur en passie en het is zeer swingend en ritmisch. Het laat je bewegen, brengt je in je kracht en laat je energie Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Open podium Huis van Puck

19 April 2024 | 19:30 Kazerneple... Geen limiet Meindert

Dilana Smith Legendary Women of Rock

19 April 2024 | 20:00 Verlengde ... Geen limiet José

Nieuwmarkt aprilfeesten

19 April 2024 | 21:00 Nieuwmarkt... 6 plekken beschikbaar Rijna

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app