Altin Gün

De veelgeprezen Anatolische rock- en Turkse psychedelische folkband Altın Gün, opererend vanuit Amsterdam, heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd door heden en verleden te versmelten tot pakkende, upbeat popmuziek met onnavolgbare groove. Dat doen ze zo goed dat internationale erkenning hun inmiddels volledig terecht ten deel valt, met uitverkochte tours en een Grammy nominatie tot gevolg. De band is inmiddels vier veelzijdige platen onderweg. Nieuwe single Leylim Ley (voorloper van plaat vijf die rond april 2023 verschijnt) toont overtuigend aan dat de creativiteit nog lang niet aan enige vorm van sleetsheid onderhevig is.

Op de nieuwe plaat put de band wederom uit de rijke en ongelooflijk diverse tradities van Anatolië, zonder daarbij te leunen op enige vorm van gemakzucht. Altin Gün slaagt er telkens weer in om traditionele muziek van nieuwe en moderne impulsen en invalshoeken te voorzien en dat geeft ze een unieke p Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Sjansen en dansen

24 February 2023 | 21:00 tot 25 February 2023 | 01:00 Soestdijks... Geen limiet Wilma

Soulboat Kaatsheuvel

5 March 2023 | 15:00 Hoofdstraa... Geen limiet Esma ❤ Es

Sjansen en dansen

24 March 2023 | 21:00 tot 25 March 2023 | 01:00 Soestdijks... Geen limiet Wilma

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app