Almeers dictee 2024

Ja hoor, hij komt er weer aan! Voor de liefhebbers van de Nederlandse taal een heerlijke uitdaging om je kennis te testen. En nee, je hoeft geen ekspert te xijn in vautloos srijfen. Het is vooral leuk. En nog gratis hapjes en drankjes ook
Lees wel goed onderstaande regels voordat je je aanmeldt. Als zich hier 4 kluppers aanmelden hebben we al een team, genaamd de Kluppers.

Wil jij meedoen?

Je kunt individueel (vanaf 16 jaar) of met een team meedoen aan het dictee. Een team bestaat uit vier deelnemers. Bij ziekte/afwezigheid van een teamlid dient het team zelf voor vervanging te zorgen zodat het team wel vier personen bevat.

Meld je aan vóór 16 september! Aanmelden kan door het sturen van een mail naar almeersdictee@denieuwebibliotheek.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, leeftijd, e-mailadres en of je individueel of als team meedoet.

Deelname aan het dictee is gratis en mogelijk voor i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Klup bowling Houten juli

18 July 2024 | 18:30 Meidoornka... 42 plekken beschikbaar Jan-Peter

FietsJeFit

19 July 2024 | 10:00 Veldhoven,... Geen limiet Anny

Dagje Waterbus 010 – 078

19 July 2024 | 10:45 3016 DK Ro... Geen limiet Hans S

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app